Menu Sluiten

Vertaler Braziliaans-Portugees

Braziliaans-Portugees is de moedertaal van Raquel Cardoso. Haar studie bedrijfskunde volgde ze aan de Universiteit van Paraíba in Brazilië.

Na haar afstuderen werkte Raquel in Brazilië in de sectoren management, marketing, internationale handel en logistiek. Daardoor kent zij de cultuur en de zakelijke conventies van dat land van binnenuit. Een vereiste voor effectieve communicatie in het Braziliaans-Portugees.
Inmiddels woont Raquel al vele jaren in Nederland, waar ze zich ontwikkelde tot freelance vertaler Braziliaans-Portugees.

Als professional houd je je vak bij, vindt Raquel. Daarom neemt ze regelmatig deel aan internationale conferenties en trainingen voor vertalers. Gevraagd wat haar kernwaarden zijn als vertaler, zegt Raquel:

‘Persoonlijke aandacht; elke opdrachtgever is uniek. En verder: kwaliteit en betrouwbaarheid. Ik geef elke tekst het beste van mijzelf.’

Lid ABRATES (Braziliaanse vereniging voor vertalers en tolken), APTRAD (Portugese vereniging voor professionele vertalers en tolken) en het PRO Netwerk voor gecertificeerde vertalers van ProZ.com.

Lidmaatschappen

Member ABRATES
ABRATES
APTRAD
APTRAD

Copyright © 2020 RC Translations | Illustraties: unDraw